Tineri reținuți pentru trafic și consum ilicit de droguri de risc

HomeActualitateNeamt

Tineri reținuți pentru trafic și consum ilicit de droguri de risc

 

Doi tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict și a trei percheziții efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Neamț și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunior de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

Conform IPJ Neamț, sâmbătă, 8 februarie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, sub coordonarea procurorului DIICOT – Biroul Teritorial Neamț, au acționat, pe raza județului Neamț, pentru combaterea traficului de droguri de risc. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române, iar în activităţi au fost angrenaţi și polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț. A fost constatată o infracțiune în flagrant delict, fiind ridicate, de la două persoane, aproximativ 20 de grame de substanță vegetală cu aspect de cannabis, destinate comercializării.

Ulterior, în dimineața zilei de duminică, 9 februarie, polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare, pe raza municipiului Piatra Neamț, la trei tineri, doi de 24 de ani și unul de 25 de ani, cercetați pentru trafic și deținere în vederea consumului propriu de droguri de risc.

„În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, zece grame de substanță vegetală verde-olive, cu aspect de cannabis, patru dispozitive de mărunțit, trei telefoane mobile, 50 de țiple din material plastic și un recipient din plastic ce prezentau urme de materie vegetală. Cei trei au fost conduși la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Neamț, în vederea continuării cercetărilor. Față de doi dintre ei, procurorul a dispus reținerea, ulterior fiind luată de magistrați măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile”, informează IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0