Prima paginăActualitate

Tineri din Roman prinși de polițiști după mai multe furturi

Tineri din Roman prinși de polițiști după mai multe furturi

Dimensiune text

 

 

Joi, 9 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au reţinut pentru 24 de ore trei tineri, sub aspectul comiterii a trei tentative de furt calificat. Vineri, polițiștii romașcani îi vor prezenta pe cei trei Parchetului Roman, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Conform IPJ Neamț, în noaptea de 9 mai., în jurul orei 1:30, Poliţia Roman a fost sesizată de către  un bărbat de 38 de ani, din Roman, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în curtea imobilului său în vederea sustragerii de bunuri. Ulterior, în aceeași noapte, polițiștii au fost sesizați de către un paznic despre faptul că, în jurul orei 2.25, dispeceratul firmei de pază a înregistrat o intrare prin efracţie la un imobil din Roman.

„La scurt timp după sesizare, în jurul orei 2.25, o patrulă de siguranță publică din cadrul Politiei Roman a depistat, pe strada Bogdan Dragoş din Roman, trei tineri care au ridicat suspiciuni polițiștilor, având în vedere ora târzie și sesizările anterioare. Asupra acestora, polițiștii au găsit un ciocan, mănuşi din material textile, dar și o bâtă de baseball), obiecte ce ar fi fost folosite la comiterea de infracțiuni contra patrimoniului, respectiv tentativă de furt calificat. Cei trei, cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani, au fost conduși la sediul poliției pentru a fi audiați. În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au constatat că, la data de 8 mai, aceștia ar mai fi pătruns într-un alt imobil din Roman, în vederea sustragerii de bunuri”, informează IPJ Neamț.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0