Tineri din Horia reținuți de poliție pentru furt de cablu telefonic

HomeActualitate

Tineri din Horia reținuți de poliție pentru furt de cablu telefonic

Sâmbătă, 7 mai, în jurul orei 1.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au depistat în trafic un autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani, din Horia, ce se deplasa pe Drumul Județean 207A, în localitatea Sagna.

Conform IPJ Neamț, deoarece polițiștii aveau suspiciuni cu privire la implicarea celor din autoturism într-o posibilă activitate infracțională, au procedat la efectuarea controlului asupra persoanelor și autoturismului, fiind identificați aproximativ 100 de metri de cablu telefonic, doi clești și un bomfaier, care au fost ridicate de polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în cursul aceleiași nopți, doi tineri, în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, din Horia, s-ar fi deplasat cu autoturismul pe raza localității Vulpășești, de unde ar fi sustras aproximativ 100 de metri de cablu telefonic. La aceeași dată, în baza probatoriului administrat, tinerii în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Faţă de aceștia, la data de 7 mai s-a luat măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0