Tineri din Doljești bănuiți de spargerea a șapte case din sat, reținuți de polițiști

HomeActualitate

Tineri din Doljești bănuiți de spargerea a șapte case din sat, reținuți de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați, la data de 26 februarie, de către un bărbat de 39 de ani, din Buruienești, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri, dintr-un imobil din aceeași localitate.

Conform IPJ Neamț, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că autori necunoscuți ar fi pătruns prin efracție, în imobilul bărbatului de 39 de ani, care se afla plecat în afara țării, de unde ar fi sustras un laptop, mai multe scule electrice și sticle cu băuturi alcoolice, producând un prejudiciu de aproximativ 12.000 de lei.

„La data de 8 martie, polițiștii au identificat și depistat persoanele bănuite de comiterea faptei, doi tineri, ambii de 22 de ani, din Doljești. Totodată, în urma activităților desfășurate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Sagna, față de cei doi tineri a fost extinsă urmărirea penală și în alte cauze, stabilindu-se că, în perioada 5 – 28 februarie, aceștia ar fi pătruns prin efracție în șapte imobile de pe raza localității Doljești, de unde ar fi sustras bani, scule electrice și aparatură electronică. Prejudiciul total de aproximativ 35.000 de lei, care a fost recuperate parțial de polițiști”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

În baza probatoriului administrat, la data de 8 martie, față de cei doi tineri a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0