Prima paginăActualitate

Țigări și alcool, confiscate de polițiști la Tămășeni

Țigări și alcool, confiscate de polițiști la Tămășeni

Dimensiune text

 

tigari capturaPolițiștii Secției de Poliție Rurală Săbăoani au extins cercetările într-un caz de contrabandă de țigări, iar în ziua de miercuri, 12 octombrie, aceștia au efectuat o percheziție domiciliară la locuința un tânăr de 23 din Tămășeni.

În urma activităților desfășurate, au fost identificate 7.321 de țigarete de diferite mărci, fără banderole de marcare sau cu timbru aparținând statului ucrainean. Totodată, au mai fost găsită și cantitatea de 5 litri de alcool, ambalată în sticle de 1 litru.

„Polițiștii au confiscat marfa susceptibilă a proveni din contrabandă și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia prevăzută de art. 270 alin. (3) din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0