Tichete sociale pentru 2.973 de romașcani

HomeSocial

Tichete sociale pentru 2.973 de romașcani

 

S-a încheiat perioada de depunere a dosarelor pentru pensionarii și persoanele cu handicap cu venituri reduse ce pot beneficia de programul social derulat de administrația locală, prin care aceștia primesc, de patru ani pe an, tichete în valoare de 50 de lei pentru achiziția de medicamente și alimente.

Pentru prima tranșă s-au înscris 2.973 de persoane, distribuirea tichetelor urmând să aibă loc de pe 27 martie. De acest program social beneficiază orice familie în care cel puţin un membru este pensionar, persoanele singure pensionare, persoanele cu handicap care au domiciliul sau reşedinţa în municipiul Roman şi realizează venituri nete ce nu depăşesc 1.000 de lei pe lună pe membru de familie. Valoarea tichetelor este de 50 de lei pentru fiecare beneficiar, cu acestea putându-se cumpăra alimente de bază şi medicamente. Tichetele sociale se vor acorda de patru ori pe an, după următorul grafic: 27 martie – 14 aprilie, 19 iunie – 7 iulie , 25 septembrie – 13 octombrie, 4 decembrie – 21 decembrie.

Cei care nu au depus dosarele până acum, o pot face ulterior, însă vor beneficia de următoarele tranșe de acordare a bonurilor.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0