Prima paginăRoman

Tentativă de furt la bancomat

Dimensiune text

Un bărbat care a primit de la bancomat o sumă mai mică decât solicitase a descoperit că putea fi victima unui furt pus la cale de autori necunoscuți.

 

 

Un bărbat din Roman a descoperit la timp intenția unor persoane de a fura banii de la un bancomat din centrul orașului. Joi, 16 ianuarie, în jurul orei 19.00, romașcanul a vrut să scoată 40 lei de pe card și a efectuat operațiunea la bancomatul BancPost amplasat la parterul imobilului în care funcționează cofetăria Tosca. După ce a urmat pașii necesari, omul a luat din aparat cardul, dar a primit numai 10 lei. Nedumerit, bărbatul și un alt romașcan care intenționa să scoată, la rândul său, bani de pe card, au început să discute despre problemă.

În acest timp, o patrulă de jandarmerie, în timp ce executa acțiuni specifice de asigurare a ordinii publice în orașul Roman, a observat, la un ATM din centrul orașului, doi bărbați care discutau în contradictoriu, fiind intrigați de faptul că bancomatul nu le-a remis suma de bani cerută. Jandarmii au identificat cele două persoane, care au declarat că au dorit să extragă o sumă de bani din cont, bancomatul a arătat că tranzacția a fost reușită, cardul le-a fost restituit, dar banii nu au eliberați„, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

Jandarmii au verificat fanta prin care se eliberează sumele de bani, constatând că peste aceasta era lipit un material plastic de culoare gri, cu lungimea de aproximativ 25 de centimetri și lățimea de 5 centimetri, iar pe partea de interior se afla o substanță de culoare albă, lipicioasă.

Cazul a fost preluat spre instrumentare de Poliția municipiului Roman. Până acum, la Poliție nu s-au înregistrat cazuri similare, astfel că autorităților nu le mai rămâne de făcut decât să identifice autorii, pentru a evita ca romașcanii care scot bani de pe card să fie păgubiți.

COMENTARII

WORDPRESS: 8
 • ionutz 8 ani

  In zona este camera de luat vederi nu-i vede nimeni pe,, coloratii,, ce isi fac veacul pe la TOSCA???????

 • fghr 8 ani

  Politia locala este pentru cei care parcheaza ilegal in fata la Tosca , pe trotuar Dumnezeu cu mila, daca nu esti atent poti fi buzunarit fara prea mare efort!!!

 • emi 8 ani

  Politia trebuie sa ia in serios sesizarile cetatenilor despre cei trei indivizi-doi tipi rasi in cap si o tipa-care stau pe langa bancomatul BRD din centru,vis-a-vis de BCR,si inseala,de regula,pensionarii care-si scot pensiile,cerandu-le,chipurile,sa la schimbe niste bani.Problema e veche si ma intreb de ce nu se iau masuri?

 • cronos 8 ani

  joi 16 ianuarie , in ce an , 2013 sigur nu …………praf in ochi , care politie , avem asa ceva?!!!!

 • golaniii !! 8 ani

  pentru emi : cei descrisi de tine sunt gemanari cunostinte vechi ale politiei Roman !! stie si politia de eii …dar se face ca nui vede ..de ce ..stie toata lumea!!

  • emi 8 ani

   Deci,sunt cunoscuti,cu nume si prenume si atunci?Eu chiar nu stiu de ce politia nu intervine!

  • ucs 8 ani

   Pe gemeni si gasca ii acopera politia. daca te ducu sa faci reclamatie in timp ce te asculta pe tine si te tin pe loc pana sa se faca aia nevazuti si apoi hai sa dam declaratii care dispar . Zi de zi stau astia pe la carpatica si transilvania. Stau vis a vis de carpatica la Pariuri , se uita pe geam si cand te vad la bancomat ies cate 2 , unu vine la tine si celalat se duce mai la colt , ca in caz ca vrei sa pleci sa-ti iasa in fata sa te preia el. Ei sunt cu valuta si nevasta_unuia si cu un alt tip se ocupa de pensionari la schimb de maruntis. Am sa le dau bani falsi odata sa vad daca se prinde politia. Soferii nu ar mai trebui sa opreasca cand ii vad ca fug pe strada spre bancomat. sa dea peste ei. De ce credeti ca nu poti schimba valuta la bancomatul de la carpatica(nefuctional) intr-o zi de sambata sau duminica??

  • anonim 8 ani

   pai de ce? am patit’o si eu cu ei….