Tencuiala decorativă de la RIVES ROMAN dă peretelui o nouă formă

HomeAdvertorial

Tencuiala decorativă de la RIVES ROMAN dă peretelui o nouă formă

Tencuiala decorativă de la RIVES ROMAN, cu o paletă de culori foarte bogată, care se aplică cu ustensile speciale, cu diferite efecte, dă peretelui o nouă formă, punându-l în evidență într-un mod modern, poate fi aplicată atât în interior, cât și în exterior. Aplicarea produselor poate fi făcută pe un perete DOAR TENCUIT, NU NECESITĂ SĂ FIE GLETUIT. Produsele RIVES sunt pe bază de apă, țara de proveniență a materiei prime fiind Italia, fabrica de vopsele decorative RIVES având o istorie de peste 40 de ani în Italia. Materialele de la RIVES ROMAN au o calitate superioară, la prețuri accesibile. Vă așteptăm în showroom-ul nostru pentru a vizualiza diferite modele, texturi și culori, în strada Smirodava nr.13 A, P3, telefon: 0786-924.951, 0770.127.616, unde vă putem personaliza oferta.

Vopselurile şi finisajele decorative RIVES scot în evidenţă diferite efecte de stucco, piatră metamorfică, metal, nisip, mătase şi sunt potrivite pentru fiecare stil de locuinţe particulare, spaţii artistice, restaurante, showroom-uri, spații de birouri, muzee etc. În portofoliu se regăsesc peste 230 de produse. Pe lângă produsele de calitate, venim în plus cu soluții complete de la începutul amenajării de la stadiul de proiect, la stadiul de finalizare a construcţiei inclusiv amenajările interioare. Avantajul este că noi le și putem executa/aplica și, în acest fel, oferim garanție clienților.

Showroom-ul RIVES ROMAN este situat pe strada Smirodava, în apropiere de intersecția cu strada Ecaterina Teodoroiu. Showroom-ul este deschis de luni până vineri, între orele 08:30 – 16.00, iar informații suplimentare se pot obține și telefonic la numerele: 0786.924.951 sau 0770.127.616.

Echipa RIVES ROMAN – Soluţii complete în construcţii!

 

 

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0