HomeTimp liber

Teatru pentru copii, la Casa de Cultură din Roman

spectacol 2Casa de Cultură din Roman pregăteşte două spectacole pentru copii. Primul spectacol va avea loc sâmbătă, 20 septembrie, începând cu ora 18.00. Este un spectacol de muzică, dans şi magie realizat de actorii Teatrului „Showlandia” din Târgu Jiu. „Acest spectacol trebuia să aibă loc pe 17 august, dar a fost reprogramat pentru 20 septembrie. Este pentru a doua oară când actorii Teatrului «Showlandia» din Târgu Jiu sosesc la Roman cu un spectacol plin de muzică şi culoare”, a precizat Marcela Ursu, directorul Casei de Cultură.

Iubitorii desenelor animate sunt inivitaţi să vadă un spectacol distractiv şi educativ intitulat „Showul lui Mickey Mouse şi prietenii săi”. Timp de 50 de minute, spectatorii vor asista la o îmbinare interesantă de teatru şi circ gonflabil, vor viziona jocuri, dansuri şi vor asculta cântece interpretate de personajele îndrăgite din desenele animate create de către regizorul şi desenatorul american Walt Disney. Biletul de intrare costă 10 lei şi poate fi procurat de la casa de bilete a Casei de Cultură din Roman.

Actorii Secţiei de Animaţie a Teatrului Municipal Bacovia din Bacău vor fi prezenţi la Roman pe 1 octombrie, cu spectacolul „Prâslea cel voinic”, o adaptarea după cunoscuta poveste a lui Petre Ispirescu. Spectacolele sunt programate la orele 10.30 şi 11.30. Preţul unui bilet este de 6 lei.

Comentarii

WORDPRESS: 0