Prima paginăActualitate

Taxele locale se mai pot plăti până pe 28 decembrie

Taxele locale se mai pot plăti până pe 28 decembrie

Dimensiune text

 

Administrația publică locală a anunțat care este programul de funcționare pentru încasarea taxelor și impozitelor locale pentru finalul de an. Plata cu ajutorul cardului bancar se va suspenda din această săptămână, dar vor continua să se facă încasări de la cetățeni până pe 28 decembrie.

„Direcția de Taxe și Impozite Locale din cadrul Primăriei municipiului Roman informează cetățenii municipiului Roman asupra faptului că ultima zi de plată din acest an a dărilor către bugetul local folosind cardurile și sistemul POS este miercuri, 20 decembrie. Plata taxelor și impozitelor cu bani numerar va putea fi efectuată până pe data de 28 decembrie. În anul 2018, în prima zi de muncă, de pe 3 ianuarie, se vor putea achita amenzile. Reluarea procedurilor pentru încasarea taxelor și impozitelor locale pentru anul 2018 se va putea face începând cu data de 8 ianuarie. Reamintim faptul că toți cetățenii care își plătesc anticipat taxele și impozitele locale până pe data de 31 martie 2018 primesc o bonificație de 10%”, au declarat reprezentanții Primăriei municipiului Roman.

Pe lângă acestea, administrația locală nu va avea program de funcționare în zilele de 25 și 26 decembrie, zile libere conform Codului Muncii.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0