Prima paginăEducatie

Târg de universități străine la Bucureşti

Dimensiune text

Elevii şi părinţii pot afla informaţii direct de la aceştia despre programele universitare şi universităţile care participă la acest târg.

Reprezentanţii celor mai bune universităţi din străinătate vin la Bucureşti să îşi prezinte programele universitare de licenţă, master sau MBA, la World Education Fair. Cel mai mare târg de consultanţă educaţională din România are loc în perioada 26 – 27 septembrie, la Bucureşti, la Hotel Athénée Palace Hilton. La târg vor fi prezenţi reprezentanţi ai unor universităţi din Austria, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Marea Britanie, Olanda şi SUA. Viitorii studenţi, împreună cu părinţii lor, pot obţine informaţii direct de la aceştia, despre programele universitare şi universităţile care participă la acest târg.

Consultanţii educaţionali oferă celor interesaţi informaţii despre metodele de selecţie ale universităţilor, precum şi criteriile de admitere. Sunt informaţii care nu se găsesc pe internet şi pe care consultanţii educaţionali le pot pune la dispoziţia viitorilor studenţi. Cei care aspiră la un loc într-o universitate de top pot să-şi rezerve un loc la seminariile organizate la universităţile participante, seminarii la care vor putea afla dacă au fost admişi la specializările pentru care aplică. În afara informaţiilor despre cum pot obţine o bursă totală sau parţială oferită de unele universităţi, cei interesaţi pot afla informaţii şi despre alte metode de finanţare, despre împrumuturi pentru studii şi despre metodele de rambursare ale acestora.

Participarea la târg este gratuită. Mai multe informaţii despre World Education Fair se găsesc pe www.worldeducation.ro.

Cei care nu pot ajunge la târgul educaţional de la Bucureşti pot participa la târgurile de la Timişoara, pe 27 septembrie, la Hotel Timişoara, Galaţi, pe 30 septembrie, la Hotel Vega, şi Constanţa, 1 octombrie, la Hotel Ibis.

targ21

COMENTARII

WORDPRESS: 0