HomeSanatate

Târg de joburi în străinătate pentru personalul medical

Companii de recrutare în domeniul medical din Europa vin la Iaşi. Evenimentul are loc pe 22 noiembrie, între orele 10.00 şi 16.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi.

Careers in White International, cunoscut în România sub denumirea de „Cariere în alb”, anunţă cel de-al 13-lea sezon al târgurilor de carieră pentru personalul medical care va avea loc în România. Profesioniştii din domeniul sănătăţii sunt aşteptaţi pe 22 noiembrie, între orele 10.00 şi 16.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi, piaţa Mihai Eminescu.

Cele mai atractive oferte sunt în ţări precum Suedia, Norvegia şi Danemarca, unde salariile pot ajunge la 9.000 de euro pe lună pentru medicii specialişti. Recrutori din Marea Britanie, Franţa şi Germania au, de asemenea, oferte tentante. Sariul unui medic specialist, de exemplu, poate ajunge la 8.500 de euro pe lună.

Asistenţii medicali sunt foarte apreciaţi şi căutaţi în ţările europene, mai ales în Marea Britanie, Irlanda şi Germania. Salariile încep de la 2.200 de euro pe lună şi cresc în funcţie de specializare şi experienţă. La târgurile „Careers in White” sunt disponibile sute de job-uri pentru asistenţi, angajatorii oferind multe beneficii, precum şi o perioadă de instruire. Participarea la eveniment este gratuită. Mai multe informaţii şi detalii se găsesc pe site-ul organizatorului: www.careersinwhite.com.

Careers in White International a creat, din 2008, o comunitate de sute de recrutori şi mii de profesionişti în domeniul medical, care păstrează mereu legătura prin intermediul platformei şi evenimentelor companiei.

Comentarii

WORDPRESS: 0