Prima paginăActualitate

Tânărul romașcan dat dispărut, găsit înecat în râul Moldova

Tânărul romașcan dat dispărut, găsit înecat în râul Moldova

Dimensiune text

 

Joi seară, 22 august, în jurul orelor 20.30, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină pentru degajarea unei persoane înecate în râul Moldova, la circa doi metri de mal. Conform ISU Neamț, la solicitarea echipajului de poliție aflat la locul intervenției, un echipaj de pompieri, cu o autospecială de intervenție, de la Detașamentul de Pompieri Roman, a scos din apă un bărbat în vârstă de aproximativ 25 de ani.

Reprezentanții IPJ Neamț au confirmat că este vorba despre tânărul romașcan Cercel Vlad Ioan, dat dispărut de mama sa marți seară, 20 august, care a semnalat că tânărul a plecat de la domiciliu în aceeași după-amiază, în jurul orelor 17.30, și nu s-a mai întors.

Conform IPJ Neamț, în urma cercetărilor efectuate de polițiști, împreună cu pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, s-a procedat la scoaterea cadavrului pe malul râului, constatându-se că ar aparține unui tânăr, de aproximativ 25 de ani, ce era îmbrăcat cu un tricou negru, pantalon negru și încălțat cu adidași negri.

„Procedând la compararea cu semnalmentele persoanelor dispărute, s-a constatat că atât semnalmentele, cât și articolele de vestimentație, corespund cu ale unui tânăr de 25 de ani, din Roman, care a fost reclamat ca fiind dispărut din data de 20 august. Persoana decedată a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Roman, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0