Tânărul lovit de tren în Gara Roman, membru al SVSU Săbăoani

Tânărul lovit de tren în Gara Roman, membru al SVSU Săbăoani

Dimensiune text

 

Un tânăr din Săbăoani și-a pierdut viața miercuri seară, 6 noiembrie, după ce a fost lovit de un tren în Gara Roman. În jurul orei 19.15, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman au fost solicitați să intervină pentru scoaterea unei persoane de sub un tren din gara CFR Roman. Conform ISU Neamț, un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani a încercat să traverse calea ferată, după ce acesta coborâse dintr-un tren care a oprit în stație, fiind acroșat de un alt tren. „La misiune s-au deplasat o autospecială de descarcerarea grea, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD – TIM. Tânărul a fost scos de sub tren, fiind preluat de echipajul SMURD. Medicul de pe ambulanța SMURD a declarat decesul”, au precizat reprezentanții ISU Neamț.

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul din Săbăoani ar fi coborât dintr-un tren care circula pe relația Săbăoani – Roman, iar la un moment dat, fără a se asigura în prealabil, ar fi sărit gardul despărțitor dintre liniile 2 și 1 ale stației CFR Roman, moment în care a fost surprins și accidentat de către locomotiva unui tren care circula pe ruta București –Suceava Nord. Corpul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Tânărul lovit de tren era membru al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Săbăoani. „ ISU Neamț regretă profund dispariția prematură dintre noi a tânărului Adrian Dămoc, membru al SVSU Săbăoani. Suntem alături de familie și de prieteni în aceste triste momente, la fel de îndurerați ca toți cei care l-au cunoscut pe tânărul salvator. Ne vom aminti mereu de zâmbetul lui vesel, de optimismul lui molipsitor și de implicarea lui sinceră și totală pentru binele comunității. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.

„Membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Săbăoani, împreuna cu Colectivul Primăriei își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a voluntarului Dămoc Adrian Cătălin, din cadrul SVSU Săbăoani, iar gândurile noastre se îndreaptă în aceste momente spre familia, prietenii și toți cei apropiați lui. Cătălin a fost un tânăr cu o personalitate deosebită, un bun coleg și prieten, iar dispariţia lui atât de prematură lasă un mare gol în viețile noastre. În aceste momente de adâncă tristeţe, transmitem îndoliatei familii, colegilor și tuturor celor apropiaţi sufletului său, întreaga noastră compasiune și sincere condoleanţe. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Primăriei Săbăoani.

Foto: ISU NeamțCOMENTARII

WORDPRESS: 0