Prima paginăActualitate

Tânără reținută de polițiștii romașcani pentru tâlhărie

Tânără reținută de polițiștii romașcani pentru tâlhărie

Dimensiune text

 

Joi, 26 noiembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au documentat activitatea infracțională a unei tinere de 28 de ani, din județul Iași, bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Conform IPJ Neamț, investigațiile efectuate de polițiști au relevat faptul că, la data de 4 noiembrie, o femeie de 83 de ani, din Gâdinți, s-ar fi deplasat cu o tânără de 28 de ani, din județul Iași, pe care o cunoscuse ocazional, la locuința unui bărbat de 32 de ani, din Roman, pentru a fi găzduite.

„În timp ce se aflau în incinta imobilului, tânăra ar fi imobilizat-o pe femeie și i-ar fi sustras 500 de lei dintr-un buzunar. În momentul în care victima ar fi încercat să apeleze numărul de urgență 112, aceasta i-ar fi luat telefonul din mână și i l-ar fi distrus, ulterior părăsind locul faptei. Persoana vătămată nu a putut oferi mai multe detalii privind identitatea tinerei, însă în urma activităților investigative desfășurate, persoana bănuită a fost identificată de polițiști. Ieri, în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acesteia pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț”, au precizat reprezentanții Poliției Neamț.

Vineri, tânăra urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0