Prima paginăActualitate

Tânără din Săbăoani dată dispărută, căutată de polițiști

Tânără din Săbăoani dată dispărută, căutată de polițiști

Dimensiune text

 

UPDATE marți, 30 iunie: Polițiștii au depistat tânăra de 19 ani, din localitatea Săbăoani, care în noaptea de 26 spre 27 iunie a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit, informează IPJ Neamț.

„La data de 29 iunie, în urma investigațiilor desfășurate de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Săbăoani în colaborare cu cei ai Poliţiei oraşului Ţăndărei, a fost depistată tânăra de 19 ani, pe raza localității Țăndărei, din județul Ialomița, la locuința unui bărbat de 48 de ani. Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, tânăra s-a aflat pe raza aceleiași localități și nu a fost victima vreunei infracțiuni”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

Știre inițială, luni, 29 iunie:  Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale și cei ai Postului de Poliție Săbăoani caută o tânără de 19 ani, care a dispărut în noapte de 26 spre 27 iunie, informează IPJ Neamț.

Duminică, 28 iunie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Săbăoani au fost sesizați de către o femeie de 44 de ani, din aceeași localitate, despre faptul că, în noaptea de 26 spre 27 iunie, fiica sa, Adina Elena Bişoc, în vârstă de 19 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime – 1,73 metri, greutate – 55 de kilograme, păr șaten, ochi căprui, corpolență slabă. Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care aceasta le purta la momentul dispariției

„Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0