Prima paginăActualitate

Tânăr reținut de polițiști pentru șantaj de 85.000 de lei

Tânăr reținut de polițiști pentru șantaj de 85.000 de lei

Dimensiune text

 

Miercuri, polițiștii de investigații criminale au identificat un tânăr bănuit de hărțuire, cel în cauză fiind reținut pentru 24 de ore.

Conform IPJ Neamț, la data de 8 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au fost sesizați de către un tânăr din Urecheni, cu privire la faptul că un tânăr din Timișești, sub ameninţări, îi pretinde diferite sume de bani.

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că, în perioada mai 2018 – decembrie 2019, un tânăr de 19 ani, din Timișești, ar fi constrâns prin violenţe şi amenințări cu acte de violență un tânăr de 17 ani, din Urecheni, să-i ofere în mod regulat sume de bani, obținând astfel aproximativ 85.000 de lei.

„În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj. Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0