Prima paginăActualitate

Tânăr reținut de polițiști pentru șantaj

Tânăr reținut de polițiști pentru șantaj

Dimensiune text

 

Luni, 7 septembrie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Urecheni au fost sesizați de către o minoră de 14 ani, din Păstrăveni, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, a fost ameninţată de către o persoană de sex masculin cu postarea unor fotografii compromiţătoare cu aceasta, pe o reţea de socializare.

Conform IPJ Neamț, în urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că, la data de 6 septembrie, în urma unor conversaţii telefonice, minora s-ar fi întâlnit cu un tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate, cu scopul de a se cunoaşte personal. „Anterior întâlnirii, minora i-ar fi trimis două fotografii compromiţătoare tânărului pe o reţea de socializare. Ulterior, atât în data de 6 septembrie, cât şi în data de 7 septembrie, tânărul ar fi ameninţat-o pe minoră cu postarea fotografiilor pe o reţea de socializare dacă nu primeşte în schimb suma de 1.000 de lei. În urma activităţilor specifice efectuate de poliţişti, în seara zilei de 8 septembrie, tânărul a fost depistat în trafic având asupra sa suma de 1.000 de lei, sumă solicitată şi primită de la minoră. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0