Prima paginăActualitate

Tânăr reținut de polițiști, după un scandal la Nisiporești

Tânăr reținut de polițiști, după un scandal la Nisiporești

Dimensiune text

 

Vineri, 7 februarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 38 de ani, din Botești, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de vătămare corporală.

Conform IPJ Neamț, în urma activităţilor investigative desfăşurate a reieșit că, la data de 6 februarie, în timp ce un bărbat de 38 de ani se afla în incinta unei societăți comerciale din localitatea Nisiporești, pe fondul unui conflict izbucnit spontan și al consumului de băuturi alcoolice, ar fi lovit cu pumnul în zona feței un bărbat de 31 de ani.

„În urma loviturii, victima a căzut la sol, lovindu-se de podea și suferind multiple leziuni ce necesită pentru vindecare 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale. Astfel, având în vedere leziunile suferite, polițiștii au dispus schimbarea încadrării juridice din infracțiunea de lovire sau alte violențe în vătămare corporală. În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț. La data de 8 februarie, cel în cauză a fost prezentat Judecătoriei Roman, care a dispus plasarea bărbatului sub control judiciar pentru 60 de zile”, informează IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0