Prima paginăActualitate

Tânăr prins în flagrant oferind bani unui polițist din Sagna

Tânăr prins în flagrant oferind bani unui polițist din Sagna

Dimensiune text

 

Marți, 3 martie, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Neamț, în baza ordonanței de delegare și sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, au reținut un bărbat de 28 de ani, informează un comunicat al DGA.

Conform DGA, bărbatul a fost prins în flagrant imediat după ce a dat suma de 150 de euro unui agent de poliție, șeful Postului de Poliție Sagna din cadrul IPJ Neamț, pentru ca acesta să-și exercite influența pe lângă un coleg polițist pentru a-l determina să propună o soluție de netrimitere în judecată într-un dosar privind o infracțiune la regimul circulației pe drumurile publice.

„Dosarul a fost constituit ca urmare a denunțului depus la SJA Neamț de către șeful de post. Ca urmare a prinderii în flagrant, procurorul a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de «cumpărare de influență» și a dispus față de suspect măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore”, precizează reprezentanții DGA.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0