Tânăr din Secuieni reținut de polițiști după un scandal

HomeActualitate

Tânăr din Secuieni reținut de polițiști după un scandal

 

Luni, 16 septembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 27 de ani, din Secuieni, bănuit de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare și lovire sau alte violenţe.

Conform IPJ Neamț, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 15 septembrie, în timp ce tânărul din Secuieni se afla la locuința fratelui său, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi lovit-o cu un obiect tăietor-înțepător pe concubina acestuia, de 26 de ani, din Moldoveni.

„Ulterior, acesta ar fi ieșit în fața locuinței, unde ar fi adresat amenințări cu acte de violență tinerei în cauză și fratelui acesteia, de 16 ani, din Moldoveni, provocând indignarea persoanelor aflate în imediata apropiere. În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut de polițiști  pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare și lovire sau alte violenţe. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț”, informează IPJ Neamț.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0