Tânăr din Roman reținut de polițiști pentru tâlhărie

HomeActualitate

Tânăr din Roman reținut de polițiști pentru tâlhărie

 

Miercuri, 25 martie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au documentat activitatea infracțională a unui tânăr de 22 de ani, din Roman, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Conform IPJ Neamț, din cercetări a reieșit că, la data de 24 martie, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani, din Vrancea, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras prin amenințări o sumă de bani și un telefon mobil. Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiștii de investigații criminale a condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei.

„Investigațiile au relevat faptul că, în timp ce bărbatul în cauză se afla pe o stradă din municipiul Roman, un tânăr de 22 de ani, l-ar fi deposedat prin amenințări cu acte de violență de telefonul mobil și 1.200 de lei. Tânărul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri. În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată”, informează IPJ Neamț.

Joi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0