Tânăr din Roman, reținut de polițiști după mai multe furturi din locuințe

HomeActualitate

Tânăr din Roman, reținut de polițiști după mai multe furturi din locuințe

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au pus în executare joi, 12 ianuarie, un mandat de percheziție domiciliară, în Roman, la domiciliul unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Conform IPJ Neamț, din cercetări a reieșit că, în perioada 3 – 5 noiembrie 2022, un tânăr de 28 de ani, din Roman, ar fi pătruns, prin forțarea unui geam, în imobilul unei femei, de 53 de ani, din municipiul Roman, de unde ar fi sustras un televizor, mai multe articole vestimentare și alte bunuri. Totodată, în perioada 5 – 7 decembrie 2022, același tânăr ar fi pătruns, prin forțarea ușilor de acces, în mai multe imobile, aflate în renovare, dintr-un bloc din municipiul Roman, de unde ar fi sustras mai multe calorifere.

„Tânărul de 28 de ani, a fost condus la sediul Poliției municipiului Roman, în vederea audierii. În baza probatoriului administrat, persoana în cauză a fost reținută, pentru 24 de ore, fiind cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0