Tânăr din Roman electrocutat în zona Gării, după ce a vrut să facă poze pe un vagon

HomeActualitate

Tânăr din Roman electrocutat în zona Gării, după ce a vrut să facă poze pe un vagon

Sâmbătă seară, 14 august, în jurul orei 20:15, pompierii au fost înștiințați, prin apel la 112, despre faptul că o persoană s-a urcat pe un vagon de marfă, în zona Gării Roman, și a fost electrocutată, informează ISU Neamț. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, din cadrul Detașamentului Roman. Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că un adolescent în vârstă de 15 ani s-a urcat pe un vagon al unui tren de marfă și s-a electrocutat.

„Băiatul era căzut lângă vagon. Acesta prezenta arsuri, pe o suprafață mare a corpului. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat persoanei, după care au predat-o unui echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț, sosit la locul evenimentului. Băiatul a fost transportat la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgențe Roman”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț..

Conform IPJ Neamț, din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că un minor de 15 ani, din Roman, s-ar fi urcat pe un vagon de marfă garat în triajul stației CF din municipiul Roman, cu intenția de a se fotografia. „Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul în cauză”, a precizat agent de poliție Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

În cursul nopții, tânărul a fost transportat cu ambulanța la Bacău, de unde a fost preluat de un elicopter pentru a fi transferat la un spital din București, au mai precizat reprezentanții ISU Neamț.

Incidentul vine la doar o săptămână după un fapt similar petrecut tot în zona Gării Roman. Duminica trecută, în jurul orei 8 dimineața, trei adolescente s-au urcat pe un vagon de marfă pentru a face poze. Două dintre acestea au fost electrocutate, una dintre fete suferind arsuri grave.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0