Tânăr din Roman dat dispărut de familie, căutat de polițiști

Tânăr din Roman dat dispărut de familie, căutat de polițiști

Dimensiune text

 

UPDATE, 8 aprilie – Tânărul de 29 de ani, din Roman, dispărut la data de 3 aprilie, a fost găsit de polițiști. La data de 7 aprilie, în baza activităților specifice desfășurate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat tânărul de 29 de ani, dispărut la data de 3 aprilie, pe o stradă din Roman. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, tânărul s-a aflat pe raza localității Stănița și nu a fost victima vreunei infracțiuni, a informat IPJ Neamț.

 

Știre inițială, 5 aprilie –  Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Poliției municipiului Roman continuă activităţile de căutare în vederea depistării lui Claudiu Florin Boroș, de 29 de ani, din Roman.

Conform IPJ Neamț, vineri, 3 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 50 de ani, cu privire la faptul că fiul său, Claudiu Florin Boroș, de 29 ani, a părăsit în  mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent. Semnalmente: înălţime – 1,70 m, greutate – 70 de kilograme, ten măsliniu, păr negru, tuns scurt. Bărbatul prezintă o cicatrice la buza superioară și un tatuaj pe umărul stâng.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu o geacă neagră cu un imprimeu colorat pe spate, bluză neagră, tricou alb, blugi albaștri, pe cap purta un fes negru, fiind încălțat cu adidași roșii.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Foto: IPJ Neamț

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0