Tânăr din Botești înecat în râul Moldova

HomeActualitate

Tânăr din Botești înecat în râul Moldova

Miercuri, 29 iunie, în jurul orei 18:30, pompierii au fost înștiințați, prin apel la 112, despre faptul că o persoană s-ar fi înecat în apele râului Moldova, în comuna Tupilați, informează ISU Neamț. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Tupilați,  Detașamentul de pompieri Roman – un autoturism de serviciu, o barcă și o ambulanță SMURD – și de la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) Neamț.

„Pompierii voluntari au scos din apă un bărbat de aproximativ 18 ani. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare de către membrii echipajului SMURD și SJA. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanța SJA declarând decesul”, a precizat locotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Conform IPJ Neamț, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr care se afla la scăldat în râul Moldova, în localitatea Tupilați, s-ar fi înecat. „Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un tânăr de 18 ani, din Botești, care ar fi mers la scăldat, împreună cu mai mulți prieteni. Din nefericire, tânărul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, efectuate de echipajul medical deplasat la fața locului, fiind declarat decesul acestuia. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat subinspector de poliție Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

 

 

raul moldova

Comentarii

WORDPRESS: 0