Prima paginăActualitate

Tânăr blocat într-o fântână la Trifești, salvat de pompieri

Tânăr blocat într-o fântână la Trifești, salvat de pompieri

Dimensiune text

Vineri dimineață, 26 februarie, în jurul orei 10:40, pompierii au fost solicitați, prin apel la 112, să intervină pentru scoaterea unui persoane dintr-o fântână din localitatea Trifești, informează  ISU Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat pompieri din cadrul Detașamentului Roman, cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, și un echipaj de alpiniști cu o autospecială complexă pentru intervenție, din cadrul Detașamentului Piatra Neamț.

„Pe timpul efectuării unor lucrări de construcție a unei fântâni, o persoană a fost lovită de materiale de construcții și a rămas blocată în fântână. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice salvării din mediul ostil, au scos din fântână,  de la o distanță de aproximativ 12 metri, un bărbat de aproximativ 31 de ani, conștient. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale persoanei la locul evenimentului, după care a transportat-o la spital”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

 

Foto: ISU Neamț

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0