Prima paginăActualitate

Tânăr bănuit de furtul unui telefon, prins de polițiști

Tânăr bănuit de furtul unui telefon, prins de polițiști

Dimensiune text

 

Luni, 13 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 69 de ani, din Roman, cu privire la faptul că un tânăr i-a sustras telefonul mobil. La scurt timp, în urma investigațiilor specifice efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, pe care au condus-o la sediul poliţiei, informează IPJ Neamț.

Din cercetări a rezultat faptul că în timp ce bărbatul de 69 de ani se deplasa spre domiciliu, fiind ajutat de un tânăr de 25 de ani, profitând de neatenția celui în cauză, acesta i-ar fi sustras, dintr-un buzunar, telefonul mobil.

„În urma probării activității infracționale, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat și restituit persoanei vătămate. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, precizează reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0