Prima paginăActualitate

Tânăr bănuit de furt, căutat de polițiști

Tânăr bănuit de furt, căutat de polițiști

Dimensiune text

 

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamț solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui tânăr, în vederea soluționării unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. Acesta a fost surprins de camerele video amplasate în incinta unei societăți comerciale din Piatra Neamț.

Conform IPJ Neamț, la data de 5 martie, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că i-a fost sustrasă geanta, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 150 de lei. După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cel bănuit de comiterea faptei este în vârstă de aproximativ 25 de ani. Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că tânărul ar fi sustras geanta pe care persoana vătămată a lăsat-o la o masă din societatea comercială și, după ce s-ar fi asigurat că nu este observat, a părăsit incinta unității.

„În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea tânărului din imagini este rugat să anunţe Poliţiei municipiului Piatra Neamț la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112!”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0