Tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de furt

HomeActualitate

Tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de furt

Polițiștii de investigații criminale solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea unui tânăr, în vederea soluționării unui dosar penal, întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, acesta fiind surprins de mai multe camere video din localitatea Tîrgu Neamț, informează IPJ Neamț.

La data de 10 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil, pe o stradă din localitatea Tîrgu Neamț.

„După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au constatat că persoana bănuită de comiterea faptei este în vârstă de aproximativ 20 de ani, înălțime aproximativ 1,70 m, constituție atletică, îmbrăcată cu geacă de culoare neagră, pantaloni de culoare bleumarin sau negru, fiind încălțat cu ghete maro. Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, la data de 10 decembrie 2022, persoana vătămată ar fi coborât dintr-un autoturism, pe strada Ștefan cel Mare din Tîrgu Neamț, moment în care ar fi fost deposedată de un telefon mobil de persoana în cauză”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. Oricine poate oferi informații care pot conduce la identificarea persoanei din imagini este rugat să anunțe Poliția orașului Tîrgu Neamț, la telefon 0233/791222.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0