Tânăr arestat după ce a bătut și violat o bătrână de 89 de ani

HomeActualitate

Tânăr arestat după ce a bătut și violat o bătrână de 89 de ani

 

 

Specialiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Neamț, în colaborare cu cei din cadrul secției de politie rurală Români, au acționat sâmbătă, 7 aprilie, pe raza localității Români, în vederea depistării unui bărbat în vârstă de 20 ani, din aceeași localitate. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de viol, urmat de moartea victimei, în noaptea de 1 spre 2 februarie, în satul Români. Bărbatul a fost depistat de polițiști pe raza localității de domiciliu, unde revenise în data de 6 aprilie.

„În urma investigațiilor efectuate de polițiști, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 1 spre 2 februarie 2018, tânărul, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pătruns în locuința unei femei de 89 de ani, din localitatea Români. Acesta ar fi lovit victima, iar după ce a adus-o în stare de inconștiență, ar fi întreținut cu aceasta relații sexuale. În urma audierilor, acesta a recunoscut comiterea faptei, iar procurorul de caz a dispus împotriva acestuia măsura reținerii pentru 24 ore. La data de 8 aprilie, acesta a fost prezentat Tribunalului Neamț, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost încarcerat în arestul IPJ Neamț”, informează un comunicat al IPJ Neamț.

Duminică, 8 aprilie, Tribunalul Neamț a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ și a dispus arestarea preventivă a tânărului, Alin Constantin Stoleru, pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de viol urmat de moartea victimei.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0