Tabără gratuită la mare pentru elevi

HomeSocial

Tabără gratuită la mare pentru elevi

 

Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Neamț, organizează tabere școlare, în vacanța de vară a acestui an, pentru copiii și tinerii proveniți din familii al căror venit mediu lunar pe membru de familie este de până la 50% din salariul minim brut pe economie. Județului Neamț i-au fost alocate 92+9 locuri, la Tabăra Eforie Sud, județul Constanța, în seria 29 iulie – 3 august. Cazarea, masa și transportul sunt suportate de Ministerul Tineretului și Sportului, informează ISJ Neamț.

Pentru înscrierea în tabără sunt necesare următoarele acte: cererea de acordare a locurilor în tabăra socială, documentele care atestă faptul că elevul provine din familii al căror venit mediu lunar pe membru de familie este de până la 50% din salariul minim brut pe economie, copie după cartea de identitare sau certificatul de naștere al elevului, adeverința de la școală care are înscrisă media de absolvire în anul școlar 2016-2017, prin care se atestă că este elev și a obținut media 10 la purtare sau calificativul „Foarte bine”. Școlile centralizează dosarele de participare și la înaintează Direcției Județene pentru Sport și Tineret Neamț până la data de 5 iulie.

„Unitățile de învățământ pot face propuneri de profesori însoțitori ai elevilor înscriși în acest program social. Dacă numărul elevilor înscriși este mai mare decât numărul de locuri alocat, criteriul de selecție este media de absolvire pentru anul școlar 2016-2017/venitul mediu lunar pe membru de familie”, precizează un comunicat al ISJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0