Prima paginăRoman

Tabăra de vară a Parohiei „Precista Mică” caută voluntari

Dimensiune text

Copiii care nu au posibilitatea să petreacă vacanța la munte sau la mare pot participa, în perioada 25 august – 4 septembrie, la tabăra de vară organizată în Parohia „Precista Mică”.

 

Inițial, ne-am dorit ca această tabără să aibă loc în prima jumătate a lunii august, dar lipsa voluntarilor care să sprijine această acțiune ne-a determinat să amînăm momentul începerii activităților taberei. Foștii voluntari au absolvit liceul sau au alte activități care îi țin departe de intenția noastră. În derularea activităților taberei de vară avem nevoie de voluntari, deoarece lucrăm diferențiat, pe categorii de vîrstă, după o tematică dată„, a precizat preotul Mihăiță Popovici, parohul Bisericii „Precista Mică” din Roman.

Activitățile educative și recreative incluse în tabăra de vară se vor desfășura la Școala 2 de pe strada Sucedava, dar și în Parcul Municipal, pentru activitățile sportive incluse în cadrul programului. Sînt așteptați să participe copii și tineri cu vîrste cuprinse între 7 și 18 ani. Tabăra de vară va fi finalizată cu o excursie în zone pitorești din Moldova.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0