Sute de pacienți la Compartimentul de Primire Urgențe, săptămâna trecută

HomeSanatate

Sute de pacienți la Compartimentul de Primire Urgențe, săptămâna trecută

 

În perioada 20 – 24 ianuarie, la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman au fost efectuate 606 consultații, 418 pacienți beneficiind și de tratament, informează reprezentanții unității medicale. Dintre aceștia, 204 pacienți au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Municipal de Urgență Roman, iar 398 s-au prezentat direct. La nivelul CPU a fost înregistrat săptămâna trecută un accident vascular cerebral.

În weekend-ul 25 – 26 ianuarie, la CPU Roman au fost înregistrate 192 de consultații, 118 pacienți necesitând și tratamente. Dintre aceștia, după consult și tratament de specialitate, 114 au fost redirecţionaţi către domiciliu.

Luni, 27 ianuarie, între orele 7 – 12, la CPU Roman au fost înregistrate 75 de cazuri. 26 de pacienți au fost aduși cu ambulanța, 54 de pacienți s-au prezentat direct la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman. În urma investigațiilor de specialitate, 65 nu au necesitat internare și au fost dirijați la domiciliu. Cele mai multe cazuri prezentate luni au fost schimbări de sonde, traumatisme ale membrelor și viroze respiratorii.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0