HomeSocialEducatie

Sute de kilograme de fructe donate de elevi

Sute de kilograme de fructe şi legume au fost colectate de elevii romaşcani în cadrul „Săptămânii fructelor şi legumelor donate”, campanie iniţiată de Ministerul Educaţiei, în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară.

Toate fructele şi legumele adunate vor ajunge, apoi, la copii şi bătrâni, fie instituţionalizaţi, fie din familii fără venituri. „Copiii au adunat atât fructe, cât şi legume. Avem mere, cartofi, ceapă şi roşii. Toate vor fi sortate şi, vineri, vor ajunge la copiii care frecventează centrul de zi al Asociaţiei «Iubire şi speranţă»”, a spus directorul adjunct al Colegiului Tehnic „Miron Costin”, Crina Cărpuşor.

La Colegiul Naţional „Roman-Vodă”, toţi elevii, de la clasa pregătitoare la ultimul an de liceu, au venit ,joi la şcoală măcar cu un fruct. Acţiunea a fost coordonată de Asociaţia de Voluntari Muşatinii. „Toate fructele vor ajunge la copiii de la centrele de zi din oraş, la «Iubire şi speranţă» şi la centrul de la Școala «Calistrat Hogaş»”, a spus profesorul Ovidiu Albert, coordonator al Muşatinilor.

Comentarii

WORDPRESS: 0