Sute de controale în trafic ale polițiștilor, la final de săptămână

HomeActualitate

Sute de controale în trafic ale polițiștilor, la final de săptămână

În perioada 23-26 iunie, polițiștii din cadrul IPJ Neamț au organizat acțiuni specifice pentru prevenirea faptelor antisociale, a evenimentelor rutiere și menținerea ordinii publice, aceștia intervenind la aproximativ 300 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, informează IPJ Neamț.

Polițiștii din cadrul IPJ Neamț au constatat, în cele patru zile, aproximativ 60 de infracțiuni. De asemenea, polițiștii au intervenit la aproximativ 300 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, au fost aplicate peste 250 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 220.000 de lei.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere și fluidizarea traficului, polițiștii rutieri au fost prezenți, zilnic, în teren și au acționat cu aparatele radar din dotare. Totodată în această perioadă au fost organizate și activități specifice, pentru prevenirea unor evenimente rutiere nedorite. Astfel, în perioada 23-24 iunie, polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat activități specifice, pentru prevenirea evenimentelor rutiere în care sunt implicați bicicliști sau deținători de trotinete, fiind constatate aproximativ 300 de abateri contravenționale.

În perioada 25-26 iunie, polițiștii Biroului Rutier Neamț și cei din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț au organizat acțiuni pentru prevenirea consumului de alcool și droguri la volan, fiind testați cu aparatele etilotest și drugtest aproximativ 100 de conducători auto. În perioada menționată, nu au fost depistați în trafic conducători auto sub influența substanțelor interzise.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

 

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0