Sute de arbori din oraș, toaletați în această perioadă

HomeSocial

Sute de arbori din oraș, toaletați în această perioadă

În această perioadă, Primăria municipiului Roman continuă programul de toaletări de arbori din oraș, început la finalul anului trecut, în urma solicitărilor primite de la reprezentanții asociațiilor de proprietari din oraș.

Până în acest moment, conform oficialilor municipalității, copacii din mai multe zone din municipiul Roman au fost toaletați, inclusiv pe aliniamente stradale, zone din asociații sau de la școli și instituții din oraș – la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, Asociațiile 13, 14, Umbreluța, pe bulevardul Republicii, bulevardul Roman Mușat, Asociația 12, pe strada Bradului, Sucedava, Ștefan cel Mare, Miron Costin, Victor Hugo, Ion Creangă, Roman Vodă, Doctor Koch, 22 Decembrie, Ecaterina Teodoroiu, Libertății, Smirodava, în parcul Zăvoi, în strada Mihai Viteazul, la Colegiul Tehnic „Danubiana”, la Grădinița „Danubiana”, la Școala „Calistrat Hogaș” sau fostul Liceu nr. 1.

„Având în vedere că este sezonul pentru activități de toaletare, continuăm acest demers, început de la finalul anului trecut, pe întreg arealul municipiului Roman. Așa cum știți, anul trecut am solicitat la toate asociațiile de proprietari să ne trimită un centralizator cu necesarul pentru toaletări. Am preluat acest necesar, iar în această perioadă continuăm ceea ce avem de făcut. În total, circa 700 de arbori au fost toaletați până acum, urmând ca, în etapa următoare, din acest moment, să se continue aceste activități, la fel, urmare a solicitărilor pe care le-am primit și conform programului stabilit de Direcția de Servicii Edilitare”, a precizat primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0