Prima paginăActualitate

Suspectul tâlhăriei din Roman, 30 de zile de arest preventiv

Suspectul tâlhăriei din Roman, 30 de zile de arest preventiv

Dimensiune text

 

Vineri, 8 mai, un tânăr de 31 de ani a fost prezentat de polițiști Judecătoriei Roman, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile, iar cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

În fapt, la data de 6 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 59 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras o sumă de bani.

„Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiștii de investigații criminale a condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat de 31 de ani, din Roman. Din cercetări a reieșit faptul că, în timp ce persoana vătămată se deplasa pe o stradă din Roman, cel în cauză l-ar fi acostat, iar prin exercitarea de acte de violență, i-ar fi sustras 100 de lei”, precizează reprezentanții IPJ Neamț.

La data de 7 mai, în urma documentării activității infracționale, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, față de acesta Judecătoria Roman dispunând vineri arestarea preventivă pentru 30 de zile.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman (…) şi, în consecinţă (…), dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 8 mai 2020 şi până la data de 6 iunie 2020, inclusiv, a inculpatului Boghian Vasilică Florin, aflat în stare de reţinere în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Neamţ, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, prevăzută de articolul 233 Cod penal (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată în încheierea dispusă de Judecătoria Roman.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0