Prima paginăRoman

Surprize pentru copiii din Asociația „Iubire și Speranță”

Dimensiune text

Copiii care frecventează Centrul de zi din cadrul Asociației „Iubire și Speranță” din Roman se vor bucura de cadouri pentru sărbători.

 

 

„Oferim, și în acest an, surprize pentru copiii cuprinși în centru. Am contactat câțiva dintre partenerii noștri tradiționali pentru a ne sprijini în acest demers, dar puțini au fost cei care au răspuns pozitiv. Restaurantul «Bradu» și Agrana au înțeles nevoile noastre, dar vom căuta și alte soluții pentru identificarea resurselor financiare necesare pentru a  face o bucurie copiilor. Este dificil să sensibilizăm oamenii, mai ales că parcurgem o perioadă de criză”, a spus preotul Mihăiță Popovici, unul dintre coordonatorii Asociației „Iubire și Speranță” din Roman.

Pentru sărbătorile de iarnă, Asociația „Iubire și Speranță” va pregăti între 80 și 100 de pachete ce vor conține, pe lângă dulciuri, și alimente constând în făină de grâu și porumb, orez, zahăr și ulei. „Pachetele vor conține dulciuri și alimente care vor fi binevenite pentru întreaga familie. Aceste pachete vor ajunge atât în familiile copiilor, cât și la bătrânii care se află în evidențele asociației noastre”, a spus preotul Mihăiță Popovici.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0