Sub control judiciar, după ce a spart o mașină în Roman

HomeActualitate

Sub control judiciar, după ce a spart o mașină în Roman

 

Miercuri, 17 iulie, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman a dispus plasarea unui bărbat sub control judiciar pentru 60 de zile, bănuit de furt.

Conform IPJ Neamț, marți, 16 iulie, polițiștii de investigații criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, au efectuat trei percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat. Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Neamț.

Din investigații a reieșit că, în noaptea de 30 iunie spre 1 iulie, trei persoane cu vârste cuprinse între 22 și 47 de ani, din Roman, ar fi sustras din interiorul unui autoturism staționat pe o stradă din Roman, ce aparține unui bărbat de 31 de ani, din Bacău, o stație de emisie-recepție și o antenă. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională este estimat la 500 de lei.

În urma perchezițiilor, un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. La data de 17 iulie, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman a dispus plasarea bărbatului sub control judiciar, pentru 60 de zile. Cercetările continuă în vederea depistării și documentării întregii activități infracționale a celor implicați, mai precizează reprezentanții IPJ Neamț.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0