Prima paginăSanatate

Studiu pentru îmbunătățirea hranei pacienților Spitalului Roman

Studiu pentru îmbunătățirea hranei pacienților Spitalului Roman

Dimensiune text

 

În această perioadă, reprezentanții Spitalului Municipal de Urgență Roman desfășoară un studiu asupra gradului de apreciere de către pacienți în ceea ce privește hrana care le este oferită în cadrul instituției medicale.

Pacienților le este oferit un chestionar, care are drept scop îmbunătățirea calității hranei în spital. Întrebările urmăresc: dacă porția este suficientă cantitativ, dacă pacientul apreciază prospețimea alimentelor servite, dacă din punct de vedere calitativ mesele sunt acceptabile, dacă există curățenie în spațiul în care se servește masa, dacă modul de servire a alimentelor este cel optim sau care dintre mesele acordate consideră pacientul că ar putea fi îmbunătățite și în ce fel. Pacienții pot face, cu acest prilej, și sugestii pentru îmbunătățirea meniului.

„Serviciul de Management al Calității a conceput acest chestionar, cu mai multe întrebări, care va fi aplicat direct pacienților internați în fiecare secție, pentru că numai în acest fel putem avea o viziune clară asupra deficiențelor, lipsurilor și asupra a ceea ce mai putem îmbunătăți punctual, în hrana pacienților. Urmează a fi prelucrate aceste chestionare, iar rezultatele vor fi făcute publice la finalizarea studiului. Este și pentru noi un test vizavi de serviciile pe care le oferim”, a afirmat medicul Oana Onu, directorul medical al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • veronica ursuleasa 4 ani

    Să mănânce guvernanții, meniul din spitale. Ar mai slabi si poate ar gândi mai bine si mai profund.