Studenți aflați în practică la IPJ Neamț

HomeSocial

Studenți aflați în practică la IPJ Neamț

Începând de luni, 11 iulie, timp de patru săptămâni, 18 studenţi de la Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti îşi vor aprofunda noţiunile teoretice în cadrul structurilor operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Neamţ, precum şi la poliţiile municipale şi orăşeneşti, informează IPJ Neamț.

Luni dimineaţă, 15 băieţi şi trei fete, din anul I, II şi III, au fost primiţi la sediul Inspectoratului de Poliţie Județean Neamţ, de către conducerea inspectoratului, care le-a transmis un mesaj de bun venit, curaj, atenţie şi răbdare pentru a deprinde calităţile unui bun profesionist. „Bazele cunoștințelor deprinse în această perioadă sunt extrem de importante în activitatea pe care o veți desfășura după finalizarea studiilor. Fiți curioși și acordați atenție celor din jurul vostru”, le-a transmis comisar șef Iulian Mihai Osoianu, studenților aflați în practică la Inspectoratului de Poliţie Județean Neamţ.

Fiecare elev a fost repartizat unui tutore profesional, care are rolul de a-l îndruma pe întreaga perioadă a desfăşurării stagiului de practică, astfel încât cunoştinţele teoretice şi practice deprinse, să fie valorificate de către viitorii poliţişti în cadrul examenelor din perioada studenţiei, dar mai ales în viitoarea carieră.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0