Prima paginăRoman

Străzile din trei cartiere sunt pline de lucrări până în 2014

Dimensiune text

Implementarea proiectului de extindere a rețelelor de apă și canalizare înseamnă și străzi pe care se circulă cu dificultate. Primarul Leoreanu promite refacerea drumurilor după terminarea lucrărilor.

 

 

Mai mulți romașcani care locuiesc pe strada Ocniței, din cartierul Nicolae Bălcescu, s-au plâns de faptul că o lucrare de montare a conductei de apă le-a distrus strada. Oamenii spun că în urma muncitorilor a rămas mizerie și că situația a devenit mai gravă după ce afară vremea s-a mai încălzit și pământul s-a dezghețat. Lucrurile sunt și mai neplăcute din cauză că strada nu este asfaltată, astfel că oamenii care locuiesc în zonă au apelat la cizmele de cauciuc pentru a putea circula.

„Au lucrat în octombrie și au terminat lucrarea relativ repede, dar nu au mai făcut totul la loc cum era. Eu știu că la locul de muncă se face curățenie, se lasă totul măcar cum era la început, dacă nu mai bine. Mai ales acum, de când s-a dezghețat, e jale. Nu mai pot ieși din curte din cauza noroiului și a mizeriei”, a zis Ilie Teodor, unul dintre romașcanii care locuiesc pe strada Ocniței. Punctul de vedere al bărbatului este împărtășit și de ceilalți localnici. „Mie mi-au cerut actele pentru a mă branșa la rețeaua de apă. Cum au terminat lucrarea fără să refacă strada?”, se întreabă un alt localnic.

Nici pe strada Mărului situația nu este mai bună, iar oamenii sunt revoltați și parcă nici nu le mai pasă că lucrările de extindere a rețelei de apă și canalizare vor însemna, în scurt timp, mai mult confort pentru ei.

Reprezentanții Primăriei Roman cer răbdare pentru ca lucrările la rețelele de apă și canalizare să fie duse la bun sfârșit. „Le cer scuze locuitorilor din cartierele Nicolae Bălcescu, Petru Rareș și Mihai Viteazu. Proiectul este implementat doar în proporție de 30%, astfel că, anul acesta și anul viitor, vor suporta un disconfort major, dar nu se poate altfel. După ce se vor termina aceste lucrări, vrem să accesăm un proiect european pentru refacerea drumurilor”, a afirmat Laurențiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman.

 

[sam_ad id=”111″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • daniel 8 ani

    eu spun ca o sa fie bine