Ștrandul municipal, „vizitat” de toată populația Romanului

HomeActualitate

Ștrandul municipal, „vizitat” de toată populația Romanului

 

strand redeschidere 14În cele patru luni de funcționare ale Ștrandului Municipal din acest an s-au încasat aproape 600.000 de lei. Practic, în Ștrand au intrat în acest sezon estival 54.000 de persoane, cam câți locuitori are Romanul. Partea de bazine este închisă încă de la mijlocul lunii septembrie, iar acum s-a dispus și închiderea sezonului pentru închirierea foișoarelor.

Este de remarcat faptul că nu toți cetățenii care au închiriat foișoarele sau au folosit partea de Ștrand au fost civilizați. Pe parcursul celor patru luni, de pe 15 mai pe 20 septembrie, s-au înregistrat mai multe pagube, recuperate de la cei găsiți vinovați.

„În urma analizei activităților desfășurate la sfârșit de sezon rezultă următoarea situație a încasărilor: încasări ștrand – 593.166 de lei, încasări foișoare – 28.825 de lei, încasări parcare – 18.789,50 lei, încasări diverse pagube de la cei care au distrus – 3.640,6 lei. Total încasări la Complexul Sportiv și de Agrement Moldova – 644.421,1 lei. Total utilizatori pentru Complexul Sportiv și de Agrement Moldova – 54.827 de persoane. La Complexul Sportiv și de Agrement Moldova, de astăzi începe conservare la foișoare, au scăzut foarte mult solicitările, astfel încât am dispus să se treacă la partea de conservare”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

Complexul de Agrement Moldova se va redeschide anul viitor, începând cu data de 1 mai, atunci când și vremea va fi favorabilă activităților de divertisment în aer liber.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0