Prima paginăActualitate

Strada Plopilor, închisă până la miezul nopții de marți

Strada Plopilor, închisă până la miezul nopții de marți

Dimensiune text

 

Strada Plopilor rămâne închisă traficului între E85 și Cersanit până marți, 16 mai, la ora 24.00. Inițial, restricția de circulație pe ambele sensuri s-a stabilit să fie ridicată luni noapte, însă ploile din acest final de săptămână au făcut imposibilă asfaltarea drumului, astfel încât constructorul a solicitat încă o zi de realizare a lucrării.

„Primăria municipiului Roman vă informează că, în vederea executării eficiente și de calitate a lucrării de realizare a sensului giratoriu Poarta Nord, se impune închiderea circulației pe strada Plopilor (de la E85 şi până la Cersanit), pe ambele sensuri, până marţi, 15 mai, ora 24.00. Iniţial, traficul a fost restricţionat până luni, însă precipitaţiile din ultimele zile au necesitat prelungirea termenului cu încă o zi pentru executarea lucrării. Primarul Lucian Ovidiu Micu a aprobat solicitarea constructorului care se ocupă de lucrare, având în vedere că sensul giratoriu trebuie finalizat până la mijlocul lunii iunie, conform contractului semnat cu firma care a câștigat licitația”, au declarat reprezentanții Primăriei Roman.

Traficul greu este direcţionat acum pe traseul: pod Gâdinţi, strada Cucutei, sens giratoriu Luţca, strada Mihai Viteazu, cu ieşire în E85 (la Autogară).

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0