Stimulente financiare pentru conducerea Spitalului

HomeSanatate

Stimulente financiare pentru conducerea Spitalului

 

Cei 21 de consilieri locali, ce se vor întruni în ultima ședință ordinară din acest an în data de 19 decembrie, au de luat și o decizie cu privire la solicitarea Spitalului municipal de Urgență Roman de acordare de stimulente financiare, în limita a două salarii minie brute pe țară, pentru membrii Comitetului Director. Mai exact, conform legii, membrii Comitetului – director medical, director financiar contabil și director de îngrijiri – au dreptul să primească aceste stimulente financiare, dacă beneficiarii au înregistrat o diminuare a veniturilor salariale determinată de neîncadrarea în procentul minim din Regulamentul – cadru aprobat prin H.G. nr. 153/2018 și de pierderea unor venituri de natură salarială comparativ cu luna februarie 2018.

Astfel, dacă ordonatorul principal de credite va fi de acord, atunci cei trei directori vor primi stimulentele financiare lunare începând cu 1 ianuarie 2020. Stimulentele financiare lunare vor fi suportate din veniturile proprii ale spitalului.

Anul trecut, tot în ultima ședință a Consiliului Local, Spitalul Municipal de Urgență Roman a solicitat și a primit aprobarea pentru acordarea de stimulente financiare, în limita a două salarii minime brute pe țară, pentru funcțiile de director financiar contabil și director de îngrijiri.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0