Prima paginăRoman

Stîlpii și coșurile de gunoi, loc de afișaj electoral

Dimensiune text

124 de afișe electorale au fost lipite deja în locuri interzise, în zonele Anton Pann și Favorit. Partidele care nu respectă regulile afișajului electoral vor fi amendate.

 

Luni, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Laurențiu Dan Leoreanu a lansat un ultim avertisment către partidele politice ale căror candidați participă la alegerile locale din acest an, invitîndu-i pe reprezentanții acestora să respecte prevederile privind afișajul electoral. „Am descoperit 124 de afișe electorale lipite în locuri interzise, în zonele Anton Pann și Favorit, pe stîlpi, pe intrările în scările de bloc, pe coșuri de gunoi și pe garduri. Rog pe cei care fac astfel de acțiuni să gîndească de două ori înainte de a face acest lucru. Populația este nemulțumită, romașcanii au reclamat astfel de fapte la Poliție și la Primăria Roman. Este ultimul avertisment pe care îl mai transmit celor implicați în campania electorală. De acum aplicăm amenzi cuprinse între 600 și 1.000 de lei celor care nu respectă regulile afișajului electoral. Sînt amplasate în municipiu suficiente panouri pentru afișaj electoral, deci invit această uniune care lipește afișe la întîmplare prin Roman să fie mai atentă în ce privește utilizarea domeniul public. Mă gîndesc că, fiind implicați într-o campanie electorală, ar trebui să dea dovadă măcar acum că le pasă. Noi am arătat acest lucru timp de patru ani, acum doar reamintim ceea ce am făcut și ne anunțăm proiectele pentru viitor. Nu cred că este corect să ne batem joc de munca altora„, a afirmat primarul Laurențiu Dan Leoreanu.

Edilul a precizat că sistemul de supraveghere video din municipiu a captat imagini cu tinerii care au lipit afișele electorale în locuri interzise și că, de acum înainte, cei prinși vor fi abordați de polițiști.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0