HomeSocial

Start la programul „Litoralul pentru toţi”

Programul se derulează în perioada 1 – 28 septembrie şi oferă tarife diferenţiate în funcţie de situarea geografică a staţiunii.

Pentru a facilita accesul la vacanţă pe litoralul românesc unui număr cât mai mare de turişti, îndeosebi celor cu venituri reduse, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România şi Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării vor derula, în perioada 1 – 28 septembrie, programul special „Litoralul pentru toţi”, ediţia de toamnă.

Programul oferă o ofertă largă de tarife şi opţiuni. Pentru oferta de şase nopţi de cazare/persoană pentru zona Mamaia-Constanţa-Eforie, tarifele maximale sunt de: 205 de lei (hotel de o stea, fără mic dejun), 235 de lei (hotel de două stele, fără mic dejun), 265 de lei (hotel de trei stele, fără mic dejun), 315 de lei (hotel de două stele, cu mic dejun), 425 de lei (hotel de trei stele, cu mic dejun), 485 de lei (hotel de patru stele, cu mic dejun), 605 lei (hotel de cinci stele, cu mic dejun).

Pentru sejururi all inclusive de cinci nopţi/persoană, care asigură toate cele trei mese, servite în regim de bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele de plajă, tarifele maximale sunt de: 765 de lei (hotel de trei stele), 875 de lei (hotel de patru stele) şi 985 de lei (hotel de cinci stele).

Tarifele sunt mai mici în sudul litoralului, în staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, de la 159 de lei (hotel de o stea, fără mic dejun) pentru sejururi de şase nopţi de persoană: 179 de lei (hotel de două stele, fără mic dejun), 199 de lei (hotel de trei stele, fără mic dejun), 269 de lei (hotel de două stele, cu mic dejun), 329 de lei (hotel de trei stele, cu mic dejun), 379 de lei (hotel de patru stele, cu mic dejun), 469 de lei (hotel de cinci stele, cu mic dejun).

În program au intrat 26 de hoteluri din toate staţiunile, care pun la dispoziţie 1.986 de locuri. Pachetele vor fi vândute de peste 30 de agenţii de turism din toată ţara.

Turiştii care vor beneficia de acest program vor primi un voucher de atracţii. Cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa, turiştii vor putea vizita gratuit mai multe obiective turistice din judeţ: Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Muzeul de Artă, Complexul Muzeal de Știinţe ale Naturii, Muzeul de Artă din comuna Topalu, Cetatea Adamclisi şi Cetatea Histria.

Articol mai vechi

Comentarii

WORDPRESS: 0