[VIDEO] Sportiva romașcană Mădălina Linguraru, noua concurentă a emisiunii Exatlon

Home

[VIDEO] Sportiva romașcană Mădălina Linguraru, noua concurentă a emisiunii Exatlon

 

 

De miercuri, 17 octombrie, noua concurentă a reality-show-ului Exatlon, difuzat de postul de televiziune Kanal D, este sportiva romașcană Mădălina Linguraru, fostă campioană națională și internațională de lupte libere. Anunțul a fost făcut de prezentatorul emisiunii, Cosmin Cernat, iar Mădălina face parte din echipa Războinicilor, înlocuind-o pe antrenoarea de fitness Diana Senteș.

Mădălina Linguraru practică lupte libere de la vârsta de 11 ani și în prezent face parte din Lotul Național de lupte libere. Mădălina s-a născut în Roman, la 26 noiembrie 1992. „Exemplu perfect că esențele tari se află în recipiente mici, Mădălina este o concentrare de energie uriașă la o înălțime de doar 1,50 m și o greutate de 46 de kilograme. Printre medaliile obținute de Mădălina se numără cele de argint, din 2015 și 2016, la Campionatele Naționale Individuale de seniori, și medalia de aur la Turneul Internațional de seniori, adjudecată în 2016”, este descrierea făcută Mădălinei pe site-ul emisiunii.

„Am simțit că este o experiență frumoasă și o nouă provocare pentru mine, pentru că este ceva foarte diferit de ceea ce am făcut până acum”, a spus Mădălina la prima apariție în emisiune, explicând motivul pentru care a ales să vină la Exatlon România.

Exatlon România este varianta românească a celebrului reality show Survivor, fiind difuzat în România de Kanal D, începând din 7 ianuarie 2018. Programul a început cu 20 de persoane, atât persoane cunoscute, cât și oameni obișnuiți, care participă la probe ce le pun la încercare pregătirea fizică, viteza de reacție și rezistența psihică. Marele câștigător va intra în posesia premiului final de 100.000 de euro. Filmările au loc în orașul Las Terrenas, pe coasta de nord a Republicii Dominicane.

 

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0