HomePolitica

Sponsor pentru HCM Roman și trecerea Casei de Cultură în administrarea Primăriei

Acestea sunt câteva dintre proiectele pe care vrea să le realizeze Elena Udrea în perioada următoare.

 

 

Modificarea legislației în domeniul industriei ușoare, trecerea caselor de cultură în administrarea primăriilor și atragerea investitorilor în zona Roman sunt doar câteva dintre proiectele pe care Elena Udrea, deputatul Colegiului nr. 4, vrea să le ducă până la capăt, așa cum a promis în campania electorală din luna noiembrie. Elena Udrea a spus că, împreună cu primarul Laurențiu Leoreanu, vor respecta agenda cu care au câștigat încrederea alegătorilor din colegiu.

Doresc să inițiez modificări în legislația muncii privind vârsta de pensionare și clasificarea corectă a condițiilor de muncă în industria ușoară. În al doilea rând, vreau, tot printr-o modificare legislativă, să trec casele de cultură în administrarea primăriilor. Evident, mă interesează mai ales Casa de Cultură din Roman. Și încercăm să discutăm cu investitori pentru crearea locurilor de muncă. În luna decembrie, numărul de șomeri a fost mai mare cu 15.000 decât în luna septembrie, iar actualul Guvern a tăiat din fondurile de investiții„, a afirmat Elena Udrea.

Pe agenda deputatului PDL se mai află continuarea proiectelor de reabilitare termică, dar și căutarea de investitori care să fie de acord cu angajarea persoanelor care au peste 40 de ani.

Un alt proiect este găsirea unui sponsor pentru echipa de handbal HCM Roman. „Vreau să realizez acest lucru cu sprijinul doamnei deputat. HCM este o echipă iubită, este o echipă în Liga Națională, deși Romanul nu este reședință de județ, dar, pe vreme de criză, e greu de ținut și avem nevoie de sponsor„, a afirmat Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman și președinte de onoare al HCM Roman.

Comentarii

WORDPRESS: 6
 • Promisiunile din campania electorala(obligatii morale),trebuiesc achitate fata de proprii votanti.

  • BUCATARU 11 ani ago

   DA INTRADEVAR,TREBUIESC ACHITATE,DAR , TREBUIA SA COMENTEZI? UNDE STATEA MARELE DEMOCRAT.

 • CRAMER 11 ani ago

  DA MITICA AICI ZICI BINE,DAR ,TOTUSI IN CAMPANI ELECTORALE SE MAI ZIC SI BALIVERNE,ASA CA, NU TOT CE ZBOARA SE MANANCA.

 • DOMN PROFESOR 11 ani ago

  UITE CE TE MACINA PE TINE,MAI BINE MAI LASI PUTIN PAHARUL.

 • Domn profesor,greu cu limba Romana,dar suntem obisnuiti cu astfel de oameni.

 • Tase... 11 ani ago

  HCM Roman va gasi cu siguranta un sponsor ! Desi n-a promis asta in campanie, am convingerea ca Elena Udrea se va implica si va rezolva si aceasta problema. E chestiune de timp si rabdare, fiindca nu e chiar atat de simplu si de usor sa gasesti un om cu bani sa investeasca in handbal ! E vorba de bani destui, iar ca sa investesti aiurea fara ca investitia sa nu dea roade,macar intr-o cupa europeana, cu rezultate, faima si s-o faci fara sens, mai bine nu te apuci ! Si mai e ceva : investitorul trebuie sa iubeasca sportul de echipa si in special handbalul !